ÇAMLIK ANADOLU LİSESİ

Vizyon: Milli Eğitimin temel ve özel amaçları ve ilkeleri doğrultusunda, bireysel yeteneklerini dikkate alarak öğrenmelerini; bilgili, becerikli, ahlaklı ve özgüvenli olmalarını, Problemlerin çözümünde bilimsel yöntemin kullanılma gerekliliğini kavramalarını, Bilgi toplumunun gereksinimi olan araştırmacılar olarak yetişmelerini, Çevresi ile iyi ve olumlu iletişim kuracak davranışları kazanmalarını, Vatanına, milletine, milli ve manevi değerlerine bağlı bireyler olarak yetişmelerini sağlamaktır.

Misyon: Bilimsel ve teknolojik esaslara, yeniliklere açık, Çevresindeki olarlara duyarlı, Sistemli çalışan, sürekli olarak kendini geliştiren ve yenileyen, İilgi ve yetenekleri doğrultusunda yüksek öğrenime hazırlanan, Bilgiye ulaşmayı ve bilgiyi paylaşmayı bilen, Ülkesine, milli ve manevi değerlerine sahip çıkan, Münasebetlerini saygı, sevgi, hoşgörü ve dürüstlük temeline dayandıran, Bilimsel bilgiyi davranış haline getirebilen ve günlük yaşama aktarabilen, Atatürk ilkelerini benimsemiş, demokratik, idealist bireyler olarak yetiştirmektir.

Başarılar:

Pansiyon Bilgileri: PANSİYON BULUNMAMAKTADIR.
Saatler: 07:50-15.20
Isınma: Doğal gaz
Servis Bilgisi: var
Taban-Tavan Puan Bilgileri: 0